English Summer 2024

Apunta’t a l’English Summer! Amb un enfocament divertit i interactiu, a l’English Summer  els infants gaudeixen d’activitats emocionants mentre milloren el seu anglès. Amb monitors qualificats i un entorn segur, garantim un estiu ple de diversió i aprenentatge. No esperis més, reserva avui mateix la teva plaça!   Inscriu-te ara!

Concurs literari

Come on writers, the world awaits your words!

Inici del curs 2023-2024

Ja podeu fer les inscripcions per al curs 2023-2024. El curs s’iniciarà el 15 de setembre i es faran les següents activitats: Idiomes. Reforç acadèmic. Mecanografia. Informàtica. Psicologia. Per inscriure-us o demanar més informació podeu contactar amb nosaltres.

Cursos intensius

Vols millorar el teu anglès aquest estiu? Vols aprofitar l’estiu per a treure’t un certificat d’anglès? Som-hi doncs, t’ajudem! Cursos intensius del B2 i C1 pels matins. Informa’t i apunta’t! Places limitades.

English summer 2023

Ja tenim aquí l’ English Summer del Centre CÍvic de Balàfia.  Aquest any amb novetats, gimcanes, teatre, piscina, cuina, ciència, jocs i com sempre… somriures i moltíssima diversió! Som-hi! I recordeu que són places limitades!!! Inscriu-te!